BAR IBERICO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 108 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bar Iberico. Meer weten? Ontdek meer

31 jul 2022 om 21:31 De tapas gerechten zijn een aanrader. Is absoluut lekker. Persoonlijk denk ik wel na over de prijzen, voor mij bereikbaar maar losse tapas gerechten geven een hoog af te rekenen eindbedrag. Verder top!
11 jul 2022 om 8:04 Was erg lekker alleen niet zoveel keuze.
8 jul 2022 om 21:42 Had om 15:00 voor 17:45 besteld en t kwam pas 18:10 binnen. Je zou denken dat ze genoeg tijd hadden.. Het eten was wel lekker maar het geld niet waard.
15 jun 2022 om 14:50 Was niet kapot van de tapas. En naar verhouding best prijzig.
1 jun 2022 om 21:12 Bezorging was top, eten was lekker maar helaas mistte er een gerecht.
27 mei 2022 om 17:06 Je bestelling kan je uren mee wachten
25 mei 2022 om 19:52 Smaakte erg goed. Ik had een beetje twijfels door sommige reacties, maar alle eters vonden het heerlijk. Wellicht hier en daar wat duur. Als je een bak olijven voor 5 euro besteld, verwacht je niet een minibakje. Maar zeker voor herhaling vatbaar.
2 mei 2022 om 21:05 De pincho de pollo was helemaal niet gaar. Levensgevaarlijk met kip! Verder was het eten prima, maar de prijs te hoog voor de kwaliteit
6 mrt 2022 om 15:39 Food is not worth the money.
24 jan 2022 om 15:47 Unfortunately, much of the food was overcooked and tasteless. Bread was toasted and hard as a brick. Really disappointing as this was for a birthday dinner. Not good value for money I'm afraid.
22 jan 2022 om 21:27 Eten heel goed. Bezorging ruim 20 minuten later dan afgesproken, terwijl de bestelling al in de middag was gedaan voor de avond.
9 jan 2022 om 19:21 Heerlijke tapas!